סלט אוליבייה רוסי

מותג מאסטר שף מגיש לכבוד חגיגת ראש השנה נובי גוד הנהוגה ברוסיה מתכון לסלט אוליבייה הרוסי המפורסם בהגשה מודרנית ומיוחדת

מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב. צילום שני הלוי
מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב. צילום שני הלוי

רכיבים ל-4 מנות אישיות

4 תפוחי אדמה

2 גזרים

500 גרם חזה עוף

4 ביצים קשות

4 מלפפונים חמוצים

1/2 קופסת אפונה ירוקה משומרת

1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי)

1/2 כפית מלח, או לפי הטעם

1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם

1/2 צנצנת מיונז כמו של מאסטר שף

קישוט

עלי פטרוזיליה

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שמתרככים.

מבשלים בנפרד את חזה העוף עד שמתרכך.

מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.

חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.

חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.

מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה.

מוסיפים את המלח, הפלפל והמיונז ומערבבים היטב.

טועמים ומתקנים תיבול.

הגשה

מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.

מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה