חומרים
4 ראשי אנדיב בלגי איכותי ובהיר מופרדים לעלים
4 אגסים אדומים נקיים ופרוסים פלחים
כוס עלי בייבי חרדל
חצי כוס פריחות של בצל ירוק
4 כפות אגוזים מעורבים (מלך לוז מקדמיה) קצוצים גס
גבינה כחולה (רוקפור או סטילטון)
וינגרט גרגירי חרדל ובצלים (מתכון בהמשך):
2 בצל ירוק מזן ברלטה בעל פקעות גדולות מזן פרוס דק דק (עכשיו זו העונה)
וינגרט גרגירי חרדל ובצלים
כף חרדל גרגירים
כף כגרגירי חרדל יבשים קלויים
כוס שמן אגוזים
1/2 כוס חומץ אגוזים או חומץ שרי
כפית מלח
כפית סוכר
יש לרסק את כל המרכיבים בבלנדר ולסנן
הגשה
במרכז צלחת גדולה יש לסדר את העלים השונים, האנדיב, הבצל הירוק, פלחי האגסים, מעליהם לפזר את חתיכות הגבינה ואת האגוזים (הסלט בנוי משכבות לא סמטריות)
לצקת מעט מוינגרט החרדל והבצלים על הסלט ומסביבו