מתכון זוגי
חומרים
2 יחידות אנדיב (עולש) – חתוכים לרבעים לאורכם
2 פטריות פורטובלו בינוניות
2 חתיכות של 150 גרם חזה אווז גולמי פרוסות לפרוסות בעובי 1 ס"מ
רבע כוס צימוקים בהירים
צרור עלי רשאד או בייבי
ויניגרט הדרים
רבע כוס חומץ בלסמי
רבע כוס חומץ בן יין אדום
רבע כוס רכז תפוזים
שלושת רבעי כוס שמן רגיל
חצי בצל קצוץ
1 שן שום
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. לערבב בבלנדר את כל מרכיבי הויניגרט ולשמור בקירור.
2. לצלות במחבת גריל את האנדיב, הפורטובלו וחזה האווז לאחר שטיפטפנו מעט שמן, להמליח ולפלפל.
3. לערבב עם הויניגרט ולהניח בצלחת.
4. לסדר מעל את עלי הראשד והצימוקים מתובלים גם בוינגרט ולהגיש.