סלט ארטישוק: סלייסים דקיקים של ארטישוק טרי בשילוב סלרי קצוץ וגרעני חמניות בתחמיץ לימון ושמן זית

 

מרכיבים
10 יחידות ארטישוק טרי מנוקה עם גבעול באורך 3 ס"מ
6 גבעולי סלרי נקיים ושטופים
50 גרם גרעני חמניות קלויים
6 גבעולי בצל ירוק
3 כפות כוסברה קצוצה
10 עלי נענע קצוצים
מיץ משני לימונים
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה
חותכים את הירקות לסלייסים דקיקים בסכין חדה או בעזרת מנדולינה, מערבבים ביחד עם תערובת התבלינים ומעטרים בגרעיני החמניות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה