סלט ארטישוק: סלייסים דקיקים של ארטישוק טרי בשילוב סלרי קצוץ וגרעני חמניות בתחמיץ לימון ושמן זית

מרכיבים10 יחידות ארטישוק טרי מנוקה עם גבעול באורך 3 ס"מ6 גבעולי סלרי נקיים ושטופים50 גרם גרעני חמניות קלויים 6 גבעולי בצל ירוק3 כפות כוסברה קצוצה10 עלי נענע קצוציםמיץ משני לימונים5 כפות שמן זיתמלח ופלפל שחוראופן ההכנהחותכים את הירקות לסלייסים דקיקים בסכין חדה או בעזרת מנדולינה, מערבבים ביחד עם תערובת התבלינים ומעטרים בגרעיני החמניות

מרכיבים
10 יחידות ארטישוק טרי מנוקה עם גבעול באורך 3 ס"מ
6 גבעולי סלרי נקיים ושטופים
50 גרם גרעני חמניות קלויים
6 גבעולי בצל ירוק
3 כפות כוסברה קצוצה
10 עלי נענע קצוצים
מיץ משני לימונים
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה
חותכים את הירקות לסלייסים דקיקים בסכין חדה או בעזרת מנדולינה, מערבבים ביחד עם תערובת התבלינים ומעטרים בגרעיני החמניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר