סלט בורגול

מרכיביםכוס בורגולקורט מלח ופלפלרבע כוס פטרוזיליה קצוצהרבע כוס נענע קצוצה1 עגבניה חלוטה, קלופה וקצוצה2 לימונים כבושים קצוציםרבע צ'ילי קצוץמיץ מחצי לימוןכף שמן זיתחצי כפית פלפל שחור גרוסחצי כפית מלחאופן ההכנהלאדות את הבורגול בכף שמן זית. לתבל בקורט מלח ופלפל. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל כחצי שעה עד ריכוך.לצנן לפני שממשיכים.להוסיף לבורגול את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניה, הלימונים הכבושים והצ'ילי.לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח והפלפל ולהגיש.

מרכיבים
כוס בורגול
קורט מלח ופלפל
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס נענע קצוצה
1 עגבניה חלוטה, קלופה וקצוצה
2 לימונים כבושים קצוצים
רבע צ'ילי קצוץ
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
לאדות את הבורגול בכף שמן זית. לתבל בקורט מלח ופלפל. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל כחצי שעה עד ריכוך.

לצנן לפני שממשיכים.

להוסיף לבורגול את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניה, הלימונים הכבושים והצ'ילי.

לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח והפלפל ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר