fbpx

סלט בורגול

מרכיביםכוס בורגולקורט מלח ופלפלרבע כוס פטרוזיליה קצוצהרבע כוס נענע קצוצה1 עגבניה חלוטה, קלופה וקצוצה2 לימונים כבושים קצוציםרבע צ'ילי קצוץמיץ מחצי לימוןכף שמן זיתחצי כפית פלפל שחור גרוסחצי כפית מלחאופן ההכנהלאדות את הבורגול בכף שמן זית. לתבל בקורט מלח ופלפל. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל כחצי שעה עד ריכוך.לצנן לפני שממשיכים.להוסיף לבורגול את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניה, הלימונים הכבושים והצ'ילי.לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח והפלפל ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
כוס בורגול
קורט מלח ופלפל
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס נענע קצוצה
1 עגבניה חלוטה, קלופה וקצוצה
2 לימונים כבושים קצוצים
רבע צ'ילי קצוץ
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
לאדות את הבורגול בכף שמן זית. לתבל בקורט מלח ופלפל. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל כחצי שעה עד ריכוך.

לצנן לפני שממשיכים.

להוסיף לבורגול את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניה, הלימונים הכבושים והצ'ילי.

לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח והפלפל ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר