סלט בורגול

 

מרכיבים
כוס בורגול
קורט מלח ופלפל
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
רבע כוס נענע קצוצה
1 עגבניה חלוטה, קלופה וקצוצה
2 לימונים כבושים קצוצים
רבע צ'ילי קצוץ
מיץ מחצי לימון
כף שמן זית
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח

אופן ההכנה
לאדות את הבורגול בכף שמן זית. לתבל בקורט מלח ופלפל. להוסיף מים רותחים עד לכיסוי ולבשל כחצי שעה עד ריכוך.

לצנן לפני שממשיכים.

להוסיף לבורגול את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניה, הלימונים הכבושים והצ'ילי.

לתבל במיץ הלימון, בשמן הזית ובמלח והפלפל ולהגיש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה