fbpx

סלט בריאות של מוזס

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץחומרים ל-6 סועדים4 כוסות כרוב אדום פרוס דק1 כוס כרוב סיני פרוס דק1 כוס מלפפון ירוק פרוסחצי כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקיםחצי כוס צנון לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקיםחצי כוס גזר לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקיםחצי כוס נבטי אלפלפאחצי כוס נבטי צנון או ברוקוליחצי כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניותחצי כוס שברי אגוזים, שקדים וגרעיניםחצי כוס *ויניגרט עגבניות או לפי הטעםאופן ההכנהיש לערבב את כל המרכיבים עם ויניגרט העגבניות ולפזר את שברי האגוזים, שקדים וגרעינים מעל.ויניגרט עגבניותחצי כוס שמן תירס בכבישה קרהשליש כוס חומץ תפוחים 2 כפות דבש2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ2 שני שום קצוצות דק1 שלוטס קצוץ2 עגבניות מגוררת גס ללא קליפה6 עלי נענע קצוצים גסמערבבים בקערה ומוסיפים מלח לפי הטעם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ

חומרים ל-6 סועדים
4 כוסות כרוב אדום פרוס דק
1 כוס כרוב סיני פרוס דק
1 כוס מלפפון ירוק פרוס
חצי כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס צנון לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס גזר לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס נבטי אלפלפא
חצי כוס נבטי צנון או ברוקולי
חצי כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות
חצי כוס שברי אגוזים, שקדים וגרעינים
חצי כוס *ויניגרט עגבניות או לפי הטעם

אופן ההכנה
יש לערבב את כל המרכיבים עם ויניגרט העגבניות ולפזר את שברי האגוזים, שקדים וגרעינים מעל.

ויניגרט עגבניות
חצי כוס שמן תירס בכבישה קרה
שליש כוס חומץ תפוחים
2 כפות דבש
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שני שום קצוצות דק
1 שלוטס קצוץ
2 עגבניות מגוררת גס ללא קליפה
6 עלי נענע קצוצים גס

מערבבים בקערה ומוסיפים מלח לפי הטעם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר