המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ
חומרים ל-6 סועדים
4 כוסות כרוב אדום פרוס דק
1 כוס כרוב סיני פרוס דק
1 כוס מלפפון ירוק פרוס
חצי כוס לפת מקולפת חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס צנון לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס גזר לבן מקולף חתוכה לגפרורים דקים
חצי כוס נבטי אלפלפא
חצי כוס נבטי צנון או ברוקולי
חצי כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות
חצי כוס שברי אגוזים, שקדים וגרעינים
חצי כוס *ויניגרט עגבניות או לפי הטעם
אופן ההכנה
יש לערבב את כל המרכיבים עם ויניגרט העגבניות ולפזר את שברי האגוזים, שקדים וגרעינים מעל.
ויניגרט עגבניות
חצי כוס שמן תירס בכבישה קרה
שליש כוס חומץ תפוחים
2 כפות דבש
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 שני שום קצוצות דק
1 שלוטס קצוץ
2 עגבניות מגוררת גס ללא קליפה
6 עלי נענע קצוצים גס
מערבבים בקערה ומוסיפים מלח לפי הטעם.