סלט דובדבנים, פיסטוק וגרגר הנחלים

 

החומרים:
3 כוסות דובדבנים מגולענים "חלום בראשית"
1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי
1 כוס עלי נענע
2 צרורות גרגר נחלים מופרד לעלים
1 כוס פיסטוק קלוי קצוץ גס

לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס שמן זית עדין
2 כפות דבש פרחי הדר
2 כפות מיץ משורש ג'ינג'ר (מגררים במגרדת וסוחטים)
מלח ופלפל לבן טחון טרי

ההכנה:
טורפים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
מניחים בקערה את העלים וחצי מכמות הדובדבנים. יוצקים מהרוטב ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים על הסלט את הדובדבנים הנותרים ואת הפיסטוק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה