סלט יווני/איטלקי – פסטה ביוגורט עם תרד, עגבניות ושום

כמות ל-6 מנותמצרכים:חבילת פסטה "לה מוליזנה" ניוקי סרדו מספר 27 או פסטה קצרה אחרת 300 גרם יוגורט כבשים1/4 כוס שמן זית2 שיני שום200 גרם עלי תרד שטופים2 עגבניות אדומות ובשלותכף גבינת פקורינו מגורדתמלח ופלפלאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוכה את השום.דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד.מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, גבינת פקורינו, מלח ופלפל.מגישים בטמפרטורת החדר.בעת ההגשה מוסיפים רסק העגבניות מעל כל מנה.צילום שובל אביטוב

כמות ל-6 מנות

מצרכים:
חבילת פסטה "לה מוליזנה" ניוקי סרדו מספר 27 או פסטה קצרה אחרת
300 גרם יוגורט כבשים
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום
200 גרם עלי תרד שטופים
2 עגבניות אדומות ובשלות
כף גבינת פקורינו מגורדת
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוכה את השום.
דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד.
מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, גבינת פקורינו, מלח ופלפל.
מגישים בטמפרטורת החדר.
בעת ההגשה מוסיפים רסק העגבניות מעל כל מנה.

צילום שובל אביטוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר