fbpx

סלט ירקות קריספי בויניגרט סויה ושומשום

כ 2 מנות סלט החומרים לסלט2 מלפפונים2 עגבניותצנון בינוניבצל אדום בינוניחבילת עיריתכף ג'ינג'ר כבושכף אצות ווקמהחומרים לרוטב60 מ"ל סויהכף שמן שומשוםמיץ מחצי לימוןקורט צ'ילי יבשכפית שומשום לבן קלויאופן ההכנהחותכים את העגבניות ל4 חלקים מרוקנים מהן את הגרעינים והמיץ ופורסים לרצועות דקות וארוכות. את המלפפונים מקלפים ופורסים לאורך ל3 חלקים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את הצנון מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את הבצל מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות. את העירית חותכים לרצועות באורך הרצועות האחרות. את הגינגר הכבוש קוצצים דק. את אצות הווקמה יש לחלוט במים חמים עד שהן רכות מסננים אותן וקוצצים דק. שמים בקערה את כל הירקות החתוכים.מערבבים את כל חומרי הרוטב מלבד השומשום.את הרוטב שופכים על הסלט ממש לפני ההגשה ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.את אצות הווקמה והג'ינג'ר הכבוש ניתן להשיג בחנויות טבע ובמכולות אסיתיות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

כ 2 מנות סלט

החומרים לסלט
2 מלפפונים
2 עגבניות
צנון בינוני
בצל אדום בינוני
חבילת עירית
כף ג'ינג'ר כבוש
כף אצות ווקמה

חומרים לרוטב
60 מ"ל סויה
כף שמן שומשום
מיץ מחצי לימון
קורט צ'ילי יבש
כפית שומשום לבן קלוי

אופן ההכנה
חותכים את העגבניות ל4 חלקים מרוקנים מהן את הגרעינים והמיץ ופורסים לרצועות דקות וארוכות.

את המלפפונים מקלפים ופורסים לאורך ל3 חלקים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.

את הצנון מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.

את הבצל מקלפים וחותכים לרצועות דקות וארוכות.

את העירית חותכים לרצועות באורך הרצועות האחרות.

את הגינגר הכבוש קוצצים דק.

את אצות הווקמה יש לחלוט במים חמים עד שהן רכות מסננים אותן וקוצצים דק. שמים בקערה את כל הירקות החתוכים.

מערבבים את כל חומרי הרוטב מלבד השומשום.

את הרוטב שופכים על הסלט ממש לפני ההגשה ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.

את אצות הווקמה והג'ינג'ר הכבוש ניתן להשיג בחנויות טבע ובמכולות אסיתיות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר