סלט מוצרלה ופירות יבשים

 

חומרים
200 גרם חסה חתוכה לקרעים
4 יח' תמרים
4 יח' משמש
12 יח' צימוקים לבנים
3 יח' תאנים
7 כדורי מוצרלה מצופים

רוטב לסלט
ויניגרט תפוז-שזיף
43 כוס מיץ תפוזים
4 כפות חומץ בלסמי
31 כוס שמן זית
1כפית חרדל דיזון
3 כפות דבש
4 יח' שזיף שחור מגולען
מלח, פלפל

אופן הכנת הרוטב
מעבדים במעבד מזון חרדל, דבש, שזיפים ותבלינים מוסיפים בזילוף איטי את החומץ הבלסמי ושמן הזית

אופן הכנה
בקערה מערבבים את החסה עם הפירות היבשים ומתבלים ברוטב הויניגרט.

מצפים את כדורי המוצרלה במלח גס, פלפל שחור ותימין גרוס

במחבת מטגנים קלות את כדורי המוצרלה לגוון שחום, מוסיפים לסלט
מעטרים בשקדים פרוסים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה