סלט מוצרלה ופירות יבשים

חומרים200 גרם חסה חתוכה לקרעים4 יח' תמרים4 יח' משמש12 יח' צימוקים לבנים3 יח' תאנים7 כדורי מוצרלה מצופיםרוטב לסלטויניגרט תפוז-שזיף43 כוס מיץ תפוזים4 כפות חומץ בלסמי31 כוס שמן זית 1כפית חרדל דיזון3 כפות דבש4 יח' שזיף שחור מגולען מלח, פלפלאופן הכנת הרוטבמעבדים במעבד מזון חרדל, דבש, שזיפים ותבלינים מוסיפים בזילוף איטי את החומץ הבלסמי ושמן הזיתאופן הכנהבקערה מערבבים את החסה עם הפירות היבשים ומתבלים ברוטב הויניגרט.מצפים את כדורי המוצרלה במלח גס, פלפל שחור ותימין גרוסבמחבת מטגנים קלות את כדורי המוצרלה לגוון שחום, מוסיפים לסלטמעטרים בשקדים פרוסים

חומרים
200 גרם חסה חתוכה לקרעים
4 יח' תמרים
4 יח' משמש
12 יח' צימוקים לבנים
3 יח' תאנים
7 כדורי מוצרלה מצופים

רוטב לסלט
ויניגרט תפוז-שזיף
43 כוס מיץ תפוזים
4 כפות חומץ בלסמי
31 כוס שמן זית
1כפית חרדל דיזון
3 כפות דבש
4 יח' שזיף שחור מגולען
מלח, פלפל

אופן הכנת הרוטב
מעבדים במעבד מזון חרדל, דבש, שזיפים ותבלינים מוסיפים בזילוף איטי את החומץ הבלסמי ושמן הזית

אופן הכנה
בקערה מערבבים את החסה עם הפירות היבשים ומתבלים ברוטב הויניגרט.

מצפים את כדורי המוצרלה במלח גס, פלפל שחור ותימין גרוס

במחבת מטגנים קלות את כדורי המוצרלה לגוון שחום, מוסיפים לסלט
מעטרים בשקדים פרוסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר