המצרכים
1 כרוב קטן חתוך דק
3 גזרים פרוסים דק
ירקות נוספים לפי בחירה אישית
המצרכים לרוטב
כמות להכנת 2 כוסות רוטב
שלושת רבעי כוס חומץ אורז
רבע כוס רוטב סויה בהיר
רבע כוס סוכר דקלים (אפשר גם סוכר חום)
1 כף שום כתוש
1 כף שומשום קלוי
2 כפות פטרוזיליה
1 כפית תערובת-חמשת התבלינים
חצי כוס שמן צמחי
3 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה קטנה את כל המצרכים, למעט השמנים.
2. לאחר קבלת תערובת אחידה מערבבים פנימה את השמן הצמחי ושמן השומשום.
3. מוזגים את הרוטב לסלט ומערבבים.