סלט סלמון אספרגוס וגבינות הארץ

 

חומרים לסלט גדול לכ- 4 סועדים:
זר עלי בייבי.
12 עגבניות שרי חצויות .
6 יח' אספרגוס ירוק חלוט במי מלח .
6 פרוסות סלמון מעושן תוצרת "מעדני מיקי".
1 גזר חתוך לסלילים .
4 טבעות בצל סגול .
50 גר' גבינת רוקפור חתוכה לקוביות .
30 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת.
4 מדליוני גבינת עיזים.

לרוטב:
1 כפית חרדל .
חצי כפית דבש.
מלח ,פלפל שחור גרוס דק.
2 כפות חומץ בלסמי.
מיץ מחצי לימון.
רבע כוס מיץ תפוזים טבעי.
לערבב היטב את כל המרכיבים.

אופן ההכנה:
מגלגלים את נתחי הסלמון על גבעולי האספרגוס.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב ומניחים על צלחת הגשה.
מניחים את האספרגוס על הסלט ומעטרים בגבינות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה