סלט עדשים ובורגול

 

מרכיבים:
חצי קילו עדשים ירוקות
חצי קילו בורגול עבה מושרה לחצי שעה במים חמים
4 עגבניות, קצוצות דק
3 בצל סגול, קצוץ
2 צרור כוסברה (או פטרוזיליה)
30 מ"ל שמן זית
מיץ מ- 3 לימונים
מלח
פלפל

אופן הכנה:
1. מבשלים את העדשים עד ריכוך אבל שלא יהיו רכים מדי.
2. מורידים מהאש, מסננים ושוטפים במים.
3. מסננים את הבורגול ומערבבים בקערה עם העדשים.
4. מערבבים את כל החומרים יחד וטועמים.
5. נותנים לסלט לעמוד לפחות חצי שעה לגיבוש טעמים.

"דודה – ביסטרו עברי", רחוב הבנים 27, הוד השרון
טל. 09-7452748






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה