fbpx

סלט ענבים, קוסקוס, רוקפור ופקאן

4 מנותערכים תזונתיים למנה:קלוריות: כ- 332 חלבונים: 6.5 גר'פחמימות: 32 גר' שומנים: 19.5 גר' מרכיבים:2 אשכולות ענבים (כ- 50 ענבים)50 גרם גבינת רוקפור50 גרם אגוזי פקאןגבעול סלרי חתוך לרצועותחופן עלי בייבי90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ- ¼ שקית)מרכיבים לרוטב:2 כפות שמן זית1 כף מיץ לימון1 כפית חרדל1 כפית חומץ בלסמי1 כפית סילאןמלח, פלפל2 עלי בזיליקוםאופן ההכנה:1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1*1 ס"מ.3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 מנות

ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: כ- 332
חלבונים: 6.5 גר'
פחמימות: 32 גר'
שומנים: 19.5 גר'

מרכיבים:
2 אשכולות ענבים (כ- 50 ענבים)
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם אגוזי פקאן
גבעול סלרי חתוך לרצועות
חופן עלי בייבי
90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ- ¼ שקית)


מרכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית סילאן
מלח, פלפל
2 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.
2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1*1 ס"מ.
3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.
4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר