4 מנות
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: כ- 332
חלבונים: 6.5 גר'
פחמימות: 32 גר'
שומנים: 19.5 גר'
מרכיבים:
2 אשכולות ענבים (כ- 50 ענבים)
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם אגוזי פקאן
גבעול סלרי חתוך לרצועות
חופן עלי בייבי
90 גרם קוסקוס רגיל/קוסקוס מלא (כ- ¼ שקית)
מרכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית סילאן
מלח, פלפל
2 עלי בזיליקום
אופן ההכנה:
1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.
2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1*1 ס"מ.
3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.
4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.