חומרים:
15 גבעולי פטרוזיליה
5 גבעולי טראגון
10 גבעולי כוסברה
5 גבעולי נענע
פילה סלמון
מלח פלפל
שמן זית
מיץ רימונים
גרגירי רימון
אופן ההכנה:
להפריד עלים מגבעולי העשבי תיבול.
לתבל בשמן זית מלח פלפל ומיץ רימונים.
שצקת במחבת שמן זית ולטגן פילה סלמון 2 דקות מכל צד.
לתבל במלח פלפל.
לקראת הסוף להוסיף למחבת 1 כוס מיץ רימונים.
להמשיך לבשל 2 דקות נוספות עד לצמצום הרוטב.
הגשה:
פילה סלמון ומעל סלט עשבים. ל
קשט עם גרגירי רימון.
מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים – מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים