fbpx

סלט עשבים, סלמון ורימונים

חומרים:15 גבעולי פטרוזיליה5 גבעולי טראגון10 גבעולי כוסברה5 גבעולי נענעפילה סלמוןמלח פלפלשמן זיתמיץ רימוניםגרגירי רימוןאופן ההכנה:להפריד עלים מגבעולי העשבי תיבול.לתבל בשמן זית מלח פלפל ומיץ רימונים.שצקת במחבת שמן זית ולטגן פילה סלמון 2 דקות מכל צד.לתבל במלח פלפל.לקראת הסוף להוסיף למחבת 1 כוס מיץ רימונים.להמשיך לבשל 2 דקות נוספות עד לצמצום הרוטב.הגשה: פילה סלמון ומעל סלט עשבים. לקשט עם גרגירי רימון.מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים – מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
15 גבעולי פטרוזיליה
5 גבעולי טראגון
10 גבעולי כוסברה
5 גבעולי נענע
פילה סלמון
מלח פלפל
שמן זית
מיץ רימונים
גרגירי רימון

אופן ההכנה:
להפריד עלים מגבעולי העשבי תיבול.
לתבל בשמן זית מלח פלפל ומיץ רימונים.
שצקת במחבת שמן זית ולטגן פילה סלמון 2 דקות מכל צד.
לתבל במלח פלפל.
לקראת הסוף להוסיף למחבת 1 כוס מיץ רימונים.
להמשיך לבשל 2 דקות נוספות עד לצמצום הרוטב.

הגשה:
פילה סלמון ומעל סלט עשבים. ל
קשט עם גרגירי רימון.

מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים – מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר