החומרים
1 שקית קוסקוס 350 גר'-מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
רבע כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי נענע קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים
7 גבעולי בזיליקום קצוצים
5-6 כפות שמן זית
חצי כוס מיץ לימון טרי
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3 פלפלים ירוקים
הפלפלים: קלופים וחתוכים לקוביות
חצי בצל בינוני פרוס
2-3 שיני שום כתושות
לפי טעם רבע כפית מלח, פלפל שחור
כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.
ניתן לעטר בשקדים קלויים.
ההכנה
1. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות ההכנה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים, השמן, מיץ לימון, השום, מלח והפלפל השחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.
2. מניחים בקערה מרכזית ומפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגישים.