סלט קוסקוס וקוביות גבינה

החומרים1 שקית קוסקוס 350 גר'-מסדרת קוסקוס זה משפחה חמהרבע כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים8-10 גבעולי נענע קצוצים10 גבעולי כוסברה קצוצים7 גבעולי בזיליקום קצוצים5-6 כפות שמן זיתחצי כוס מיץ לימון טרי2 פלפלים אדומים2 פלפלים צהובים3 פלפלים ירוקיםהפלפלים: קלופים וחתוכים לקוביותחצי בצל בינוני פרוס2-3 שיני שום כתושותלפי טעם רבע כפית מלח, פלפל שחור כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.ניתן לעטר בשקדים קלויים.ההכנה1. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות ההכנה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים, השמן, מיץ לימון, השום, מלח והפלפל השחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.2. מניחים בקערה מרכזית ומפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגישים.

החומרים
1 שקית קוסקוס 350 גר'-מסדרת קוסקוס זה משפחה חמה
רבע כוס גבעולי פטרוזיליה קצוצים
8-10 גבעולי נענע קצוצים
10 גבעולי כוסברה קצוצים
7 גבעולי בזיליקום קצוצים
5-6 כפות שמן זית
חצי כוס מיץ לימון טרי
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
3 פלפלים ירוקים
הפלפלים: קלופים וחתוכים לקוביות
חצי בצל בינוני פרוס
2-3 שיני שום כתושות
לפי טעם רבע כפית מלח, פלפל שחור
כ- 400 גר' גבינה מלוחה, או גבינת עזים, או בולגרית חתוכה לקוביות בינוניות.
ניתן לעטר בשקדים קלויים.

ההכנה
1. מכינים את גרגירי הקוסקוס בהתאם להוראות ההכנה, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, קוביות הפלפלים, השמן, מיץ לימון, השום, מלח והפלפל השחור ומערבבים היטב ומכניסים למקרר לשעה.

2. מניחים בקערה מרכזית ומפזרים מעל את הגבינה והשקדים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר