סלט קינואה עם מרווה ורימונים

החומרים1 כוס קינואה2 כוסות מים2 עלי מרוה קצוצים1 כוס גרגרי רימון1/2 כוס גבעול סלרי קצוץ1/4 כוס מיץ לימוןמלח ופלפל והגישו כמנה בפני עצמה או כתוספת לדג או לעוף.חופן שבבי שקדיםאופן הכנהבשלו את הקינואה ה–2 כוסות מים עד שהקינואה מתרככת מעט (כ – 10 דקות), סננו וצננו. הוסיפו את כל החומרים והגישו כמנה בפני עצמה או כתוספת לדג או לעוף.

החומרים
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
2 עלי מרוה קצוצים
1 כוס גרגרי רימון
1/2 כוס גבעול סלרי קצוץ
1/4 כוס מיץ לימון
מלח ופלפל והגישו כמנה בפני עצמה או כתוספת לדג או לעוף.
חופן שבבי שקדים

אופן הכנה
בשלו את הקינואה ה–2 כוסות מים עד שהקינואה מתרככת מעט (כ – 10 דקות), סננו וצננו.

הוסיפו את כל החומרים והגישו כמנה בפני עצמה או כתוספת לדג או לעוף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר