סלט קינואה

 

מצרכים
5 עלי חסה ערבית
חופן עלי בייבי
עגבניה פרוסה ל- 4 יחידות.
שום קונפי- שום קלוי בתנור (שום קלוף עם שמן זית בתנור בטמפרטורה של 140 מעלות עם מעט רוזמרין).
חופן גרעיני חמנייה ודלעת
חצי כוס קינואה מבושלת (על כוס קינואה כוס וחצי מים. בישול של 20 דקות בסיר סגור על אש נמוכה).

רוטב ויניגרט למון גראס
רוטב שמספיק לכמה סלטים ומומלץ לאחסן בסלט
1 שורש למון גראס חתוך דק
1 שן שום
חצי כוס מיץ לימון
1 כף דבש
קורט מלח
200 גרם מי סוכר (יחס של 1:1 על 100 גר' סוכר 100 גר' מים)
כוס שמן זית

מכניסים למעבד מזון את כל החומרים פרט לשמן זית. טוחנים ומוסיפים בהדרגה את השמן זית.
מעבירים לבקבוק.

אופן הכנה
מערבבים את כל החומרים עם הרוטב ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה