סלסילות בצק עלים במילוי קרם ברולה

ממלאים כל שקע במלית עד 3/4 גובה ואופים כ-15 דקות או עד שהסלסילות מזהיבות והקרם מתייצב. צילום נמרוד סונדרס
מותג מאסטר שף מציע מתכון מהיר וטעים למאפה בצק עלים במילוי קרם ברולה שאותו ניתן להכתיר כמתכון מנצח לקינוח זוגי

רכיבים ל-12 יחידות

 1/2 חבילת בצק עלים מוכן ומופשר לפי הוראות היצרן

240 מ"ל (1 כוס) חלב

240 מ"ל (1 כוס) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף

1 שקית קרם ברולה כמו של מאסטר שף

2 כפות קמח

להגשה

אבקת סוכר

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכינים את קרם הברולה

שמים בסיר בינוני את החלב, קרם הקוקוס, הקמח ותכולת שקית גדולה אחת של קרם ברולה.

מערבבים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהקרם מתחיל להסמיך. מכבים את האש ושומרים בצד.

הכנת הסלסילות ואפייתן

פותחים את בצק העלים וחותכים לריבועים 10 על 10 ס"מ.

מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק.

מצמידים אותו היטב לתחתית ולדפנות.

מקפלים את הקצוות בצורה יפה.

ממלאים כל שקע במלית עד 3/4 גובה.

אופים כ-15 דקות, או עד שהסלסילות מזהיבות והקרם מתייצב.

מצננים קצת, משחררים מהתבנית, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר