מילפיי – קרם שניט וניל

מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר. צילום אסף אמברם
מתכון של אסטלה, בעלת בית ספר לאפייה הנושא את שמה ושופטת בתכנית הטלוויזיה בייק אוף עבור מותג מאסטר שף לעוגה הצרפתית בעלת אלף עלים הידועה גם כעוגת נפוליון. המתכון לעוגה בגודל 9X25 ס"מ

חומרים לבצק עלים

1 חבילה בצק עלים

אבקת סוכר – לפי הטעם

חומרים למלית קרם שניט

200 מ"ל (1כוס) חלב

200 מ"ל (1 כוס) שמנת מתוקה

1 חבילה פודינג וניל כמו של מאסטר שף עם גרגירי וניל אמיתי

אופן ההכנה

מכינים את הבצק

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מרדדים בצק עלים לעובי 3 מ"מ.

חותכים מהבצק מלבן בגודל  30X32  ס"מ

מכניסים את הבצק לתנור ואופים במשך 10 דקות.

מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים 15 דקות נוספות.

מוציאים את הבצק מהתנור, מפזרים שכבה דקה של אבקת סוכר.

מעלים את החום ל-250 מעלות ואופים עוד 2-3 דקות עד שהסוכר מתקרמל.

מוציאים מהתנור ומצננים.

לאחר שהבצק מתקרר, חותכים את הבצק ל-3 מלבנים שווים.

מכינים את המלית

בקערה גדולה מקציפים שמנת, חלב ופודינג.

מעבירים למקרר עד הרכבת המנה.

מרכיבים את המנה

מעבירים את המלית לשק זילוף עם צנתר בקוטר 10 מ"מ.

מניחים מלבן בצק על צלחת הגשה ומזלפים כיפות צפופות.

מניחים מלבן בצק נוסף ומזלפים שוב כיפות צפופות.

מניחים את יחידת הבצק האחרונה ומפדרים באבקת סוכר.

הצעה

מומלץ ליצור צורת קישוט עם אבקת הסוכר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר