סנדוויץ' מתוק

מתכון של אבי יוסף במסגרת מיזם של מיה תעשיות מזון שנרתמת לעזרת עובדי ענף המסעדנות בתקופת הקורונה 2020 ומעניקה חשיפה לטבחים צעירים שיצרו מתכון מקורי לכבוד חגי תשרי תוך שימוש במוצרי מיה

מזלפים על כל ריבוע את הקצפת ואת ריבת החלב לפי החשק ומניחים את הריבועים אחד על גבי השני. צילום מיה

מצרכים 

1 חבילת בצק עלים

1 מכל שמנת מתוקה

1 חבילת אינסטנט פודינג כמו של מיה

1 חבילת ממרח ריבת חלב

1 חבילת בוטנים טחונים כמו של מיה

1 שקית אבקת סוכר

צילום מיה

אופן ההכנה

מפשירים את בצק העלים וחותכים לריבועים בגודל שווה.

מניחים משקולת כלשהי על הריבועים כדי שלא יתנפחו באפייה.

אופים ב- 180 מעלות למשך 15 דקות.

מניחים להתקרר.

מפזרים אבקת סוכר על הריבועים.

מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג בתוספת 1 כפית אבקת סוכר.

מכינים שתי שקיות זילוף – אחת לקצפת ואחת לריבת חלב.

הרכבה

מזלפים על כל ריבוע את הקצפת ואת ריבת החלב לפי החשק (תרגישו חופשי להתפרע).

מניחים את הריבועים אחד על גבי השני.

לסיום מפזרים את הבוטנים הטחונים (ניתן לקלות אותם לפני, לא חובה).






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה