סניף חדש למסעדת Tike בתל אביב

חדש: סניף שני ל- Tike מסעדת קונספט המגישה מטבח מודרני מאזור אדנה שבטורקיה אשר זכתה להצלחה בישראל כבר עם פתיחת הסניף הראשון, לפני כשנה, בהרצליה פיתוח. Tike ת"א , הינה סניף זכייני שני בישראל לרשת המסעדות הבינלאומית, המחזיקה 12 מסעדות גורמה בטורקיה, בישראל וביוון ועתידה להתרחב בקרוב לאירופה ולארה"ב.

Tike ת"א תציע לסועד התלאביבי חוויה אוריינטלית בסביבה אורבאנית. מעבר לתפריט העשיר הקיים בהרצליה שיוגש גם בת"א, הסניף החדש יציע מנות נוספות החל בארוחות בוקר באווירה טורקית מסורתית כדוגמת בוריק (הגרסה הטורקית לבורקס) ושקשוקה, דרך ארוחות צהריים ועד ארוחות ליליות על הבר הכוללות מנות נשנוש טורקיות מסורתיות בליווי ראקי- אניס טורקי משובח. בהמשך המסעדה תתפעל שירות שליחויות ברחבי העיר ותינתן האופציה להזמין את החוויה הטורקית הביתה.

Tike ת"א שעוצבה במשותף ע"י אדריכל ניר פורטל והמעצבת מאיה שפריר, בנויה חללים חללים ומציעה צורת ישיבה מגוונת: בבוטים על ספות מפנקות, סביב בר מרכזי, ובשולחנות המיועדים לישיבה זוגית או ברביעייה. החלל מעוטר בדמויות מתיאטרון צללים טורקי, הלקוחות מסיפורי מסע טורקים, המוכר מ- Tike הרצליה, כשמעל הבר ניצב אלמנט מרכזי ומרשים העשוי מאלפי חרוזים בצבעים של אדום לבן ושחור. עוד מציע המקום חדר פרטי המכיל עד 12 איש ומאפשר למתארחים בו אינטימיות ויחד עם זאת הוא מתקשר עם המסעדה באמצעות מחיצה מקפלת ומצוירת היוצרת דינאמיות ותנועתיות.

להלן הצצה לחלק מהתפריט שמוגש ב- Tike

ראשונות
מיני לחמעג'ון (שלישיית מאפים שטוחים עם עגבניות, בשר טלה קצוץ ועשבי תיבול) 18 שקל
מיני פידה (שלישיית מאפים ממולאים בגבינת מוצרלה) 18 שקל
מוטבל (חציל קלוי ויוגורט עם פיסטוק) 20 ש"ח
צ'רקז טווק (סלט עוף ואגוזי מלך צ'רקסי) 16 ₪
יאפרק דולמאסי (עלי גפן ממולאים באורז חמוציות וצנוברים) 22 ש"ח.

עיקריות
אדנה קבב (קבב טלה שלם על הגריל מוגש עם פיתה מתובלת דקה) 69 ש"ח
באבאגנוש ( נתחי טלה צלויים, מוגשים על סלט חם של חצילים, פלפלים ועגבניות ומעט מוצרלה) 89 שקל
איסקנדר קבב (נתחי בקר טלה מוגשים על עגבניות ויוגורט) 89 שקל

אחרונות
הלבה (קינוח סולת וצנוברים, עם כדור גלידה וניל) 29 שקל
סוטלץ' (רפרפת אורז בחלב- מנה טורקית קלאסית) 19 שקל

רשת מסעדות TIKE זכתה להצלחה בינלאומית אדירה בזכות השילוב בין אוכל מצוין, אווירה מודרנית ומעודכנת, בר משובח והרבה חום ואהבה, שבה נעטפים האורחים.

Tike מתאפיינת בסגנון בישול מסורתי רב שנים שעבר מדור לדור, שמקורו באדנה אשר במזרח טורקיה. Tike היא המסעדה הראשונה והיחידה שהצליחה להעתיק את סגנון הבישול הייחודי והאזורי למטבח של מסעדה, תוך שימוש בטכניקות עשייה מודרניות. חומרי הגלם הבסיסיים הם טלה, עוף, חצילים, עגבניות ועשבי תיבול, אשר נצלים על גריל פחמים, מבושלים או נאפים בטאבון.
אבן גבירול 74
טלפון: 03-6965315
ימים ושעות פתיחה (זמני): 02:00- 12:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה