סניף חדש לרשת "SBARRO" לאוכל איטלקי במתחם אוניברסיטת תל אביב

רשת "סבארו" חנכה סניף קונספט חדש במשותף עם "קפה ג'ו" ו"גריל בר", בהשקעה של מיליון ₪ וחצי על פני 300 מ"ר במתחם אוניברסיטת תל אביב

רשת "סבארו" לאוכל איטלקי טרי ומהיר, חנכה סניף חדש במתחם אוניברסיטת תל אביב.
הסניף החדש משלב שיתוף פעולה עם שתי רשתות מזון נוספות: רשת בתי הקפה "קפה ג'ו" ורשת גריל בר", כאשר "סבארו" תגיש במקום מזון איטלקי חלבי ואילו גריל בר תהווה את האופציה הבשרית.

הסניף הוקם במתחם אוניברסיטת תל אביב בסמוך לבנין ווב, במשותף עם אגודת הסטודנטים. הסניף משתרע על פני 300 מ"ר כאשר עלות הקמתו ושיפוץ המקום עלו כמיליון ₪ וחצי.

דני הרשקוביץ, מנכ"ל רשת "סבארו" בישראל, אומר: "הבחירה באוניברסיטת ת"א לא היתה אקראית, סבארו שואפת לחדור למקסימום קהלים ולהיות נגישה לצרכניה. הפתיחה באוניברסיטה מהווה עבורנו כניסה לנישה חדשה של קהל סטודנטים צעיר אשר שם דגש על נגישות הסניף, מהירות ההגשה וכמובן טריות ואיכות המזון".

סבארו הינה רשת אמריקאית לאוכל איטלקי מהיר טרי – פיצות, מאפים, פסטות ועוד.
סבארו חוגגת השנה 12 שנים לפעילותה בישראל, עם 23 סניפים ממוקמים בעיקר במרכזי קניות ברחבי הארץ. ברשת מועסקים 600 עובדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר