ספגטי בבטה עם פטריות ושום – גם לטבעונים

מערבבים ⅔ מהתערובת עם הפסטה. מוסיפים בהדרגה מי בישול עד שמתקבל רוטב קרמי. צילום מברילה
מותג ברילה מציע מתכון למנה של ספגטי עם טוויסט שיהפוך ארוחה למרשימה ומתאימה גם לטבעונים. מנה קלה להכנה ויפה להגשה חמה או קרה

מצרכים

320 גרם ספגטי כמו בבטה ברילה (מס’ 13)

4 כפות שמן זית כתית מעולה

100 גרם שאלוט קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות

600 גרם פטריות פרוסות

1 כף עלי תימין טריים

3 כפות רסק עגבניות

200 מ”ל ציר ירקות

80 גרם אגוזי מלך

20 גרם שמרי בירה תזונתיים

1 כפית מלח ים

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

צילום מברילה

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות האריזה.

שומרים 150 מ”ל ממי הבישול.

מחממים שמן זית במחבת.

מטגנים שאלוט 3–4 דקות, מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.

מוסיפים את הפטריות והתימין ומבשלים עד ריכוך והזהבה.

מוסיפים רסק עגבניות ואת ציר הירקות.

מביאים לרתיחה עדינה.

טוחנים אגוזי מלך עם שמרי בירה, מלח ופטרוזיליה ליצירת “אבקת גבינה טבעונית”.

מערבבים ⅔ מהתערובת עם הפסטה.

מוסיפים בהדרגה מי בישול עד שמתקבל רוטב קרמי.

מתבלים בפלפל שחור.

מגישים עם יתרת ה”אבקה”.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר