ספגטי חיטה מלאה עם דניס ועגבניות שרי

חומרים: 500 גרם ספגטי חיטה מלאה ברילה 300 גרם פילה סול או דניס 300 גרם עגבניות שרי צרור עלי בזיליקום צרור פטרוזיליה 4 כפות שמן זית בכבישה קרה 1 בצל שלוט מלח ופלפלאופן ההכנה: לבשל את הספגטי מחיטה מלאה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות על גבי האריזה.לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עם שמן זית מספר דקות. לחתוך את עגבניות השרי לחצאים ולהוסיף למחבת . לבשל כ- 6 דקות. להוסיף את רצועות הדג.לקצוץ את הבזיליקום והפטרוזליה ולהוסיף למחבת. לבשל כ- 8 דקות. לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.להוסיף את הפסטה ולערבב. להגיש מעוטר בעלי בזיליקום קצוצים.

חומרים:
500 גרם ספגטי חיטה מלאה ברילה
300 גרם פילה סול או דניס
300 גרם עגבניות שרי
צרור עלי בזיליקום
צרור פטרוזיליה
4 כפות שמן זית בכבישה קרה
1 בצל שלוט
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
לבשל את הספגטי מחיטה מלאה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות על גבי האריזה.
לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עם שמן זית מספר דקות.
לחתוך את עגבניות השרי לחצאים ולהוסיף למחבת . לבשל כ- 6 דקות. להוסיף את רצועות הדג.
לקצוץ את הבזיליקום והפטרוזליה ולהוסיף למחבת. לבשל כ- 8 דקות. לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.
להוסיף את הפסטה ולערבב.
להגיש מעוטר בעלי בזיליקום קצוצים.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר