חומרים:
500 גרם ספגטי חיטה מלאה ברילה
300 גרם פילה סול או דניס
300 גרם עגבניות שרי
צרור עלי בזיליקום
צרור פטרוזיליה
4 כפות שמן זית בכבישה קרה
1 בצל שלוט
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
לבשל את הספגטי מחיטה מלאה במים רותחים ומומלחים לפי ההוראות על גבי האריזה.
לקצוץ את הבצל ולטגן במחבת עם שמן זית מספר דקות.
לחתוך את עגבניות השרי לחצאים ולהוסיף למחבת . לבשל כ- 6 דקות. להוסיף את רצועות הדג.
לקצוץ את הבזיליקום והפטרוזליה ולהוסיף למחבת. לבשל כ- 8 דקות. לתבל בפלפל ומלח לפי הטעם.
להוסיף את הפסטה ולערבב.
להגיש מעוטר בעלי בזיליקום קצוצים.