ספגטי ללא גלוטן בפסטו תרד וגורגונזולה

 

מרכיבים:
1 חבילה ספגטי ללא גלוטן
100 גרם תרד טרי
3 כפות שמן זית מעולה
50 גרם גבינת גורגונזולה
100 גרם קשיו טבעי

אופן ההכנה:
בסיר גדול מרתיחים 5 ליטר מים, ומוסיפים כפית מלח.
מוסיפים את עלי התרד הטריים, לבישול קצר של 3 דקות, ומוציאים מהמים.
מכניסים למי בישול התרד את הפסטה, ובינתיים מכינים את הרוטב:
טוחנים את התרד ביחד עם שמן הזית למשחה במרקם אחיד, ומתבלים במלח ופלפל.
קולים את הקשיו על מחבת יבשה, עד שמזהיב.
מוציאים מהמחבת וקוצצים מעט.
מסננים את הפסטה, מוסיפים את פסטו התרד, ומגישים עם גבינת גורגונזולה ושברי קשיו מעל.

צילום אסף אמברם






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה