fbpx

ספריבס עגל ברוטב צ'ילי דבש וסויה

חומרים ל- 8 סועדים:4 ק"ג צלעות עגל עגבניות תמר מקולפות (ניתן להשתמש ב- 5 קופסאות של עגבניות משומרות)3 כוסות חומץ בן יין אדום1 ק"ג סוכר חום2.5 ליטר ציר בקר4 כוסות קטשופ5 כוסות רוטב סויה1/4 בקבוק טבסקו1/2 כוס שמן שומשום2 כפות צ'ילי גרוס2 כפות ג'ינג'ר כתוש2 יח' תפוז2 יח' למון גראס2 יח' גמבה אדומהאופן ההכנה:לנקות את הצלעות משאריות שומן ולצרוב במחבת פסים על אש גבוהה לסגירה.להניח בצד. לשים בתוך סיר גדול את כל החומרים למעט הגמבה התפוז והלמון גראס.לטחון היטב בבלנדר ידני לחצות תפוז וגמבה ולהוסיף לסיר .לחצות למון גראס ולהוסיף לסיר .לשים את הצלעות שצרבנו בתוך הסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה .לבשל במשך שעתיים על אש קטנה. להגיש בליווי סלט עלים ירוק ומרענן עם שמן זית ולימון .
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 8 סועדים:
4 ק"ג צלעות עגל
עגבניות תמר מקולפות (ניתן להשתמש ב- 5 קופסאות של עגבניות משומרות)
3 כוסות חומץ בן יין אדום
1 ק"ג סוכר חום
2.5 ליטר ציר בקר
4 כוסות קטשופ
5 כוסות רוטב סויה
1/4 בקבוק טבסקו
1/2 כוס שמן שומשום
2 כפות צ'ילי גרוס
2 כפות ג'ינג'ר כתוש
2 יח' תפוז
2 יח' למון גראס
2 יח' גמבה אדומה

אופן ההכנה:
לנקות את הצלעות משאריות שומן ולצרוב במחבת פסים על אש גבוהה לסגירה.
להניח בצד.
לשים בתוך סיר גדול את כל החומרים למעט הגמבה התפוז והלמון גראס.
לטחון היטב בבלנדר ידני
לחצות תפוז וגמבה ולהוסיף לסיר .
לחצות למון גראס ולהוסיף לסיר .
לשים את הצלעות שצרבנו בתוך הסיר ולהביא את הנוזל לרתיחה .
לבשל במשך שעתיים על אש קטנה.
להגיש בליווי סלט עלים ירוק ומרענן עם שמן זית ולימון .

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר