עד 18 ביוני: 23 מסעדות ברחבי הארץ מגישות תפריט טוסקני

מריפוסה - המנות יוגשו לצד בקבוק אקווה פנה, מים מינרליים מטוסקנה
משתתפי הפסטיבל: אלורה, איטלקיה בתחנה, גרינברג ביסטרו, דוד ויוסף Downtown, דלאל, הסדנא, טיטו, מגזינו, מחניודה, מסעדת בית אנה טיכו, מסעדת הבנק, מריפוסה, סושיאל קלאב, פאסטל, פאפאס, פופינה, פיאצה, פיש מרקט (מיתוס), צ'אקרה, קזן בראסרי, קיטשן מרקט, קפה איטליה, קפה נואר

אקווה פנה, מותג המים המינרליים מטוסקנה, מקיים עד 18.6.17 את "A Taste of Toscana", חגיגה קולינרית המוקדשת לאוכל הטוסקני. במסגרת הפסטיבל יוגשו מנות טוסקניות אותנטיות ב- 23 מסעדות ברחבי הארץ. חבל טוסקנה ידוע במורשת ובמסורת קולינרית עשירה, עם מאכלים כפריים ופשוטים, ששמים דגש על טעם וטריות חומרי גלם.

איטלקיה בתחנה - ג'מבו שרימפס צלוי על הגריל על מצע כרישה במילוי רטטוי טוסקני
איטלקיה בתחנה – ג'מבו שרימפס צלוי על הגריל על מצע כרישה במילוי רטטוי טוסקני. צילום אנטולי מיכאלו

בין המנות: מסעדת מחניודה תציע פנפורטה דה סיינה גרסת השוק – עוגת נזירים עם פירות מסוכרים, קקאו, שקדים וגלידת יוגורט (64 ₪); מסעדת פאסטל – ברוקמיני חרוך בתנור אבן, סלסת עגבניות שרופות מהאש, גרמולטה, שום, לימון ואנשובי (65 ₪); מסעדת פופינה – ריזוטו טוסקני עם סינטה צלויה, יין אדום וגזר לבן (154 ₪); סושיאל קלאב – ברוסקטת כבדי עוף עם איולי חרדל, בצל מהגריל וסלסה ירוקה (72 ₪); קפה איטליה – פסטה לינגוויני ברוטב קר של עגבניות שרי תמר, בזיליקום, פטרוזיליה ואורוגולה, שום, צ'ילי יבש ופרמז'ן (68 ₪); איטלקיה בתחנה – ג'מבו שרימפס צלוי על הגריל על מצע כרישה במילוי רטטוי טוסקני (120 ₪); מסעדת מגזינו – פיצה אספרגוס עם מוצרלה ופרמז'ן (64 ₪); מסעדת אנה טיכו – סטייק מוסר ים עם כרישה צלויה, חמאת מרווה וצלפים (96 ₪ ל-200 ג'). המנות יוגשו לצד בקבוק אקווה פנה, מים מינרליים מטוסקנה.

פיש מרקט - מאכלים כפריים ופשוטים, ששמים דגש על טעם וטריות חומרי גלם
פיש מרקט – מאכלים כפריים ופשוטים, ששמים דגש על טעם וטריות חומרי גלם. צילום דני גולן

משתתפי הפסטיבל: אלורה, איטלקיה בתחנה, גרינברג ביסטרו, דוד ויוסף Downtown, דלאל, הסדנא, טיטו, מגזינו, מחניודה, מסעדת בית אנה טיכו, מסעדת הבנק, מריפוסה, סושיאל קלאב, פאסטל, פאפאס, פופינה, פיאצה, פיש מרקט (מיתוס), צ'אקרה, קזן בראסרי, קיטשן מרקט, קפה איטליה, קפה נואר.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר