במסעדת השף של מלון שרתון תל אביב , האוליב ליף, מתקיימת עד 22.12.17 חגיגת גסטרונומיה מקסיקנית בניצוחו של השף המקסיקני אדוארדו פרז' רומרו, יחד עם שף המלון בועז דרור.
השף רומרו הרכיב תפריט מיוחד לפסטיבל, המבוסס על מרכיבים ומוצרים מקסיקניים מסורתיים ומקוריים, והוא יבשל במסעדת האוליב ליף תפריט מיוחד שיוגש במסעדה לאורך כל ימי הפסטיבל.
בין המנות: לפתיחה דג בנוסח אגואצ'ילי (55 ש"ח), עיקריות כמו ביף טורטיאס (75 ש"ח), וקינוחים כגון ממתק פאפאיה (40 ש"ח). בכל הזמנת ארוחה עם מנת פתיחה ועיקרית ינתן משקה חינם – יין הבית או בירה קורונה.
בזמן הפסטיבל מארח מלון שרתון תל אביב תערוכת ציורים שחור לבן של הציירים המקסיקנים פרידה קלו ודיאגו ריברה, ואוספי אומנות של האמן המקסיקני ג'קרנדה קורי.
ב- 17 בדצמבר תתקיים בשרתון תל אביב מהשעה 13:00 עד 17:00 סדנת בישול פתוחה לקהל בהנחיית השף רומרו. מחיר השתתפות 150 ש"ח לאדם, כולל טעימות של המנות אותן יכין השף. מקומות ניתן
להזמין באימייל או בימים א-ה בשעות 9.00 עד 20.00 בטלפון 050-6670725