fbpx

עוגיות שיבולת שועל בננה ושוקולד טבעוניות

מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים. מעצבים את העוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל מציעה מתכון לקינוח טבעוני טעים בריא ופשוט להכנה של עוגיות שיבולת שועל עם בננה ושוקולד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

1 כוס שיבולת שועל

2 בננות בשלות

½ כוס שוקולד צ'יפס

½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

מועכים את הבננה בקערה בעזרת מזלג ללא הקליפה.

מוסיפים תמצית וניל ושיבולת שועל.

מערבבים יחד עד לתערובת אחידה.

מוסיפים את שבבי השוקולד ומערבבים.

מעצבים את העוגיות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של Teka

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר