עוגת "ביסקוויטים" של פסח

יאנה דוברוביצקי מקייטרינג Eat & Love רואה תמיד את הצד הטעים של המצה ומציעה מתכון לעוגת פסח טעימה מתאימה לכל זמן. תבנית בינונית תספיק לכם לכל השבוע עם הקפה של הבוקר

השכבה העליונה יכולה להיות שכבת קרם עם אבקת קקאו או שכבה של שוקולד מריר מומס עם חלב. צילום ירון נגר

מצרכים

5-6 מצות

500 מ"ל שמנת מתוקה

4 כפות פודינג וניל (אפשר לשחק עם חצי שוקולד ואז להקציף בנפרד חצי וניל וחצי שוקולד)

4 כפות אבקת סוכר

1 כוס חלב

2 כוסות חלב בנפרד להרטבת מצות

צילום ירון נגר

אופן ההכנה

מקציפים שמנת ומוסיפים בהדרגה פודינג, חלב ואבקת סוכר עד קבלת קרם יציב.

מרטיבים כל מצה בחלב ומניחים שכבה ראשונה בתבנית.

מורחים חלק מהקרם.

חוזרים על תהליך הרטבת מצות וקרם במשך כמה שכבות שרוצים.

השכבה העליונה יכולה להיות שכבת קרם עם אבקת קקאו או שכבה של שוקולד מריר מומס עם חלב.

על שכבת הקרם אפשר גם לסדר פירות טריים כמו תותים, ואפילו ג'לי חם מעל – הכול כיד הדמיון ומלאי המזווה.

לשמור במקרר.

אפשר להזמין אצל יאנה דוברוביצקי מקייטרינג Eat & Love מגוון מטעמים גם לפסח. 054-5582181






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה