עוד שוקולד

עוד שוקולד מאת השפית רות אוליבר, הנו ספר שוקולד שני בהוצאת המרכז הגסטרונומי "על השולחן". בספר 120 מתכונים מקוריים לרגע מתוק בחיים

עוד שוקולד
מאת השפית רות אוליבר
צילומים: דניאל לילה
סטיילינג: רותם ניר
הוצאת המרכז הגסטרונומי "על השולחן"
המחיר 119 ש"ח
מחיר מבצע ברשת סטימצקי (בתאריך פרסום הידיעה): 89 ש"ח


"עוד שוקולד" הנו ספר שוקולד שני בהוצאת "על השולחן". הספר הנו מסע בעולם של פיתוי ומתיקות, ו מכיל יותר מ- 120 מתכונים מקוריים של השפית רות אוליבר, המשמשת כמנחת סדנאות בישול ואפייה במיטב בתי הספר לבישול בישראל.

"עוד שוקולד" יוצא לאור בעקבות הצלחתו של הספר "שוקולד" שיצא לאור לפני כשלוש שנים. ויש בו עיצוב ותמונות מרהיבות ומפתות. בהקדמה לספר כותבת רות אוליבר: "במשך שנים ארוכות של אפייה, הלכה מחברת השוקולד שלי ותפחה. רק עוגות וקינוחים השווים ביותר זכו להיכנס אליה – מתכונים שנוסו ושוכללו שוב ושוב, אחרים שלמדתי להכין בקורסים והשתלמויות בארץ ובחו"ל, מתכונים סודיים של חברות ובנות ומשפחה, וגם לא מעט מתוקים שנולדו במקרה, כמעט בטעות, נכנסו להיכל התהילה הפרטי שלי".

“עוד שוקולד" מכיל מתכונים בנושאים רבים ומגוונים. ביניהם: בראוניז • עוגות בחושות • עוגות מושקעות לאירועים מיוחדים • מאפי שמרים • טארטים ופאים • טראפלס • עוגיות • חטיפים • מוסים • גלידות • משקאות ועוד.

לדברי אוליבר, מתכוני הספר מתאימים לאלו המעדיפים פתרונות זריזים וגם לאלו המחפשים הרפתקאות, חידושים ואתגרים במטבח. לאלו המעדיפים שוקולד מריר ולאלו המעדיפים דווקא שוקולד לבן, להרפתקנים או לשמרנים שבינינו וכמובן, לא נפקד מקומם של הילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר