fbpx

עלי רוקט חצופים ביין "ענבר" בסגנון פורט

חומרים:חבילת עלי רוקט עלי חסה מלב החסה 1/2 כוס גרגרי רימון100 גרם אגוזי פקאן שבורים, מטוגנים קלות בשמן רגיל ומומלחיםשבבים של גבינת פרמזןרוטב לסלט:1/2 כוס יין "ענבר" כף מיץ רימון משומרכף מיץ תפוזים סחוטמלח גס פלפל שחור גרוסשן שום כתושה ההכנה:מערבבים בצלחת הגשה עלי רוקט, עלי חסה גרגרי רימון. רוטב לסלט: מערבבים בכוס את החומרים לרוטב. יוצקים הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים אגוזי פקאן ושבבים של גבינת פרמזן.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
חבילת עלי רוקט
עלי חסה מלב החסה
1/2 כוס גרגרי רימון
100 גרם אגוזי פקאן שבורים, מטוגנים קלות בשמן רגיל ומומלחים
שבבים של גבינת פרמזן

רוטב לסלט:
1/2 כוס יין "ענבר"
כף מיץ רימון משומר
כף מיץ תפוזים סחוט
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה

ההכנה:
מערבבים בצלחת הגשה עלי רוקט, עלי חסה גרגרי רימון.
רוטב לסלט: מערבבים בכוס את החומרים לרוטב.
יוצקים הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים אגוזי פקאן ושבבים של גבינת פרמזן.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר