חומרים:
חבילת עלי רוקט
עלי חסה מלב החסה
1/2 כוס גרגרי רימון
100 גרם אגוזי פקאן שבורים, מטוגנים קלות בשמן רגיל ומומלחים
שבבים של גבינת פרמזן
רוטב לסלט:
1/2 כוס יין "ענבר"
כף מיץ רימון משומר
כף מיץ תפוזים סחוט
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה
ההכנה:
מערבבים בצלחת הגשה עלי רוקט, עלי חסה גרגרי רימון.
רוטב לסלט: מערבבים בכוס את החומרים לרוטב.
יוצקים הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים אגוזי פקאן ושבבים של גבינת פרמזן.