עלי רוקט חצופים ביין "ענבר" בסגנון פורט

חומרים:חבילת עלי רוקט עלי חסה מלב החסה 1/2 כוס גרגרי רימון100 גרם אגוזי פקאן שבורים, מטוגנים קלות בשמן רגיל ומומלחיםשבבים של גבינת פרמזןרוטב לסלט:1/2 כוס יין "ענבר" כף מיץ רימון משומרכף מיץ תפוזים סחוטמלח גס פלפל שחור גרוסשן שום כתושה ההכנה:מערבבים בצלחת הגשה עלי רוקט, עלי חסה גרגרי רימון. רוטב לסלט: מערבבים בכוס את החומרים לרוטב. יוצקים הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים אגוזי פקאן ושבבים של גבינת פרמזן.

חומרים:
חבילת עלי רוקט
עלי חסה מלב החסה
1/2 כוס גרגרי רימון
100 גרם אגוזי פקאן שבורים, מטוגנים קלות בשמן רגיל ומומלחים
שבבים של גבינת פרמזן

רוטב לסלט:
1/2 כוס יין "ענבר"
כף מיץ רימון משומר
כף מיץ תפוזים סחוט
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה

ההכנה:
מערבבים בצלחת הגשה עלי רוקט, עלי חסה גרגרי רימון.
רוטב לסלט: מערבבים בכוס את החומרים לרוטב.
יוצקים הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים אגוזי פקאן ושבבים של גבינת פרמזן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר