ערב גבינות במסעדת מורגן

תשובות לשאלות כמו האם חובה לפסטר חלב, איך מגבנים גבינה ומה טעמו של חלב ג'ירפה יינתנו בערב גבינות על ידי רן בוק, מומחה בינלאומי לייצור ויישון גבינות, במסעדת מורגן החקלאית ביקנעם המושבה, בתאריך 23.7.09 בשעה 19:30.

בערב זה יוגשו מנות טעימה למרכז השולחן ממיטב הגבינות, מלווים ביין ובירה. הערב יכלול הסבר אישי מפי רן על פסטור,ייצור והתיישנות גבינות ומענה על כל שאלה.

מסעדת מורגן החקלאית, שוכנת בתוך לול משפחתי ששופץ והפך למבנה המסעדה, וכוללת שילוב של גן ירק, חממה ודיר צאן אשר תנובתם מספקת את מירב צרכי המסעדה.

תפריט הערב
פתיח: קאווה ספרדית עם קלבדוס
קדירת פירות ים ושרדונה
גראטן אלזסי עם פרושוטו טלה

שיפוד מוסר- ים עטוף בעלי גפן עם איולי עגבניות
עוף מגולגל במילוי ברי, תאנים ואגוזי מלך עם רוטב חרדל, מוגש עם סלט פול
קרוסטיני חלומי עם סינטה טלה
מוגש עם ברוסקטה סלט ערבי
ליווי: יין אדום

טארט גבינה כחולה עם ריבת פלפלים ופקאן, מוגש עם בירת אפרסק
קרפ מסקרפונה וקירש ברוטב תותי עץ
שזיף קממבר ושוקולד

מחיר לאורח: 155 ש"ח

הערב יתקיים ב- 23 ביולי, 2009, יום חמישי, בשעה 19:30 במסעדת מורגן החקלאית, יקנעם המושבה. הערב כולל ארוחה.
רצוי להזמין מקום מראש בטל.04-9937101 בין השעות 12:00 ל- 22:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה