פורטרהאוס מוסיפה לבשר בירה פרימיום

מסעדת פורטרהאוס יוצאת בתפריט בירות מיוחד, שהותאם לנתחי הבשר של המסעדה. הצוות המקצועי ישמח להתאים ולהסביר לכל סועד על הבירה המתאימה למנה אותה בחר

במסעדת "פורטרהאוס" בתל מונד חונכים תפריט עשיר של בירות בוטיק. התפריט, אשר הורכב בשיתוף עם יבואנית הבירה "נורמן פרימיום", הותאם במיוחד למנות הבשר המוצעות במסעדה. במטרה להעצים את חווית הבשר, צוות מקצועי של המסעדה ישמח להתאים ולהסביר לכל סועד על הבירה המתאימה למנה אותה בחר.

בין הבירות המוצעות בפורטרהאוס:
בירות בלגיות: דובל – בירת אייל בהירה ומרעננת (330/750 מ"ל 28/65 ₪), מרדסו טריפל – בירת מנזר בלגית במרקם קטיפתי(330/750 מ"ל 32/75 ₪).
בירות סקוטיות: בלהייבן סקוטיש אייל – בעלת טעמי עישון עדינים וקרמל (355 מ"ל 27 ₪), לינדמנ'ס פיץ' – בירת אפרסק (250 מ"ל 26 ₪), ועוד.

"פורטרהאוס" מממצבת עצמה כמסעדת בשרים עם מנות מנתחים מובחרים. הבשר מגיע מפרות מבכירות, ועובר תהליך של יישון באוויר. את המגע האישי והטיפול המיוחד והמקצועי בנתחי הבשר מביא השף המנוסה והמיומן יוסי אסרף.


פורטרהאוס
דרך בני דרור 4 אזה"ת תל מונד
טל. 7969666– 09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר