פורסמו המועמדים ב- 62 קטגוריות לתחרות ה- 17 של פרסי קרן ג'יימס בירד למסעדנות

לסצינת המסעדות החזקה של ניו יורק, שיקאגו והחוף המערבי, הצטרפו השנה ערים כמו דורהאם, סקוטסדייל וניו אורלינס. הפרסים יינתנו לשפים בצמרת המסעדות, מסעדנים, מחברי ספרי בישול, צוותי מלצרים, עיתונאים ויצרני משקאות. הזוכים יוכרו באירוע שיתקיים ב- 7 במאי בניו יורק

מקצוענים קולינריים מיותר מתריסר ערים בארה"ב, נמנים על המועמדים ב- 62 קטגוריות בתחרות השנתית ה- 17 של קרן ג'יימס בירד – ששמה ניתן לה לכבודו של ג'יימס בירד, מחלוצי הבישול בארה"ב.

לסצינת המסעדות החזקה של ניו יורק, שיקאגו והחוף המערבי, הצטרפו השנה ערים כמו דורהאם, סקוטסדייל וניו אורלינס.
הפרסים יינתנו לשפים בצמרת המסעדות, מסעדנים, מחברי ספרי בישול, צוותי מלצרים, עיתונאים ויצרני משקאות. הזוכים יוכרו באירוע שיתקיים ב- 7 במאי בניו יורק.

בין המועמדים:
המסעדות המצטיינות המועמדות (פתוחות יותר מעשר שנים):

בולברד – סן פרנסיסקו, פרונטרה גריל – שיקאגו, מגנוליה גריל – דורהאם, פיקולן – ניו יורק, ספיאג'ה – שיקאגו.
מסעדות חדשות טובות ביותר (שנפתחו ב- 2006):
A Voce – ניו יורק, קוהון – ניו אורלינס, Cut – בוורלי הילס, מסעדת גי סבואה – לאס וגאס, ל'אטלייה של ג'ואל רובושון – ניו יורק, מומופוקו ססאם בר – ניו יורק.
בין המסעדנים:
תומס קלר – "המכבסה הצרפתית", קית' מקנילי – בלתזר, דרו נייפורנט – קבוצת מסעדות מיריאד, ז'אן ג'ורג' וונגריכטן – מסעדת ז'אן ג'ורג' בניו יורק.
שפים צעירים עד גיל 30:
נייט אפלמן – A16 מסן פרנסיסקו, דיויד צ'אנג – בר האיטריות מומופוקו, ניו יורק, דניאל הום – אילבן מדיסון פארק, ניו יורק.
שירות מצטיין במסעדנות:
לה גרנואי (הצפרדע) – ניו יורק, טרו – שיקאגו, בלקברי פארם – וולנד טנסי.
שירות יין:
בין 36 – שיקאגו, אי טרולי – ניו יורק, מארי אליין בפניסיאן – סקוטסדייל אריזונה, פיקאסו – לאס וגאס, מישל רישרד סיטרונל – וושינגטון.

הרשימה המלאה של המועמדים: www.jamesbeard.org



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר