פטאי: תבשיל אטריות תאילנדי

החומרים1 חבילה ספגטי מס' 3 – ברילה 4 כפות סוכר חום 4 כפות רוטב סויה 4 שיני שום מעוכות ,רבע כוס שמן1 כף חמאת בוטנים ,קורט מלח3 שיני שוםחצי כרוב2 גזרים1 כוס נבטים סיניים 2 בצלים ירוקים 1 כפית סוכר חום 3 כפות רוטב סויה שמן לטיגון1 פלפל חריףחופן בוטנים לפיזוראופן ההכנה1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן, וחותכים לרצועות באורך 5 ס"מ2. מכינים את הרוטב : מערבבים 4 כפות סוכר , 4 כפות רוטב סויה, 4 שיני שום, רבע כוס שמן, 1 כף חמאת בוטנים וקורט מלח. 3. שופכים את הרוטב לקערת הפסטה ומערבבים עד שהרוטב נספג בכל הפסטה. 4. חותכים את הבצל, גזר וכרוב לרצועות. 5. מקפיצים בווק שום, גזר, כרוב, בצל ונבטים. 6. מוסיפים כפית סוכר, רוטב סויה והפסטה מקפיצים שתי דקות נוספות ומורידים מהאש. 7. מפזרים מעל בוטנים ומגישים חם.

החומרים
1 חבילה ספגטי מס' 3 – ברילה
4 כפות סוכר חום
4 כפות רוטב סויה
4 שיני שום מעוכות ,
רבע כוס שמן
1 כף חמאת בוטנים ,
קורט מלח
3 שיני שום
חצי כרוב
2 גזרים
1 כוס נבטים סיניים
2 בצלים ירוקים
1 כפית סוכר חום
3 כפות רוטב סויה
שמן לטיגון
1 פלפל חריף
חופן בוטנים לפיזור

אופן ההכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות יצרן, וחותכים לרצועות באורך 5 ס"מ

2. מכינים את הרוטב : מערבבים 4 כפות סוכר , 4 כפות רוטב סויה, 4 שיני שום, רבע כוס שמן, 1 כף חמאת בוטנים וקורט מלח.

3. שופכים את הרוטב לקערת הפסטה ומערבבים עד שהרוטב נספג בכל הפסטה.

4. חותכים את הבצל, גזר וכרוב לרצועות.

5. מקפיצים בווק שום, גזר, כרוב, בצל ונבטים.

6. מוסיפים כפית סוכר, רוטב סויה והפסטה מקפיצים שתי דקות נוספות ומורידים מהאש.

7. מפזרים מעל בוטנים ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר