פטוצ'יני ברוטב וודקה לימון

 

החומרים
1 חבילה פטוצ'יני – ברילה
500 cc שמנת מתוקה
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד .
רבע כוס וודקה
מלח ופלפל לבן טחון לטעמכם
1 עגבניה קלופה קצוצה
500 גרם פנה "ברילה"

אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן

1. מחממים במחבת את השמנת עם המלח והפלפל .
2. כאשר השמנת רותחת מנמיכים את האש מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת .
3. מוסיפים את הוודקה בזהירות ( הוודקה עלולה להידלק ) מגבירים את האש ומבשלים עוד 4 דקות
4. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת , מערבבים ומגישים מיד.
5. להוסיף לרוטב כף אחת של עגבניות קצוצות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה