fbpx

פטוצ'יני ברוטב וודקה לימון

החומרים1 חבילה פטוצ'יני – ברילה500 cc שמנת מתוקהקליפת לימון מגוררת מלימון אחד .רבע כוס וודקהמלח ופלפל לבן טחון לטעמכם1 עגבניה קלופה קצוצה500 גרם פנה "ברילה"אופן ההכנהלבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן1. מחממים במחבת את השמנת עם המלח והפלפל . 2. כאשר השמנת רותחת מנמיכים את האש מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת .3. מוסיפים את הוודקה בזהירות ( הוודקה עלולה להידלק ) מגבירים את האש ומבשלים עוד 4 דקות 4. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת , מערבבים ומגישים מיד. 5. להוסיף לרוטב כף אחת של עגבניות קצוצות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
1 חבילה פטוצ'יני – ברילה
500 cc שמנת מתוקה
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד .
רבע כוס וודקה
מלח ופלפל לבן טחון לטעמכם
1 עגבניה קלופה קצוצה
500 גרם פנה "ברילה"

אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן

1. מחממים במחבת את השמנת עם המלח והפלפל .
2. כאשר השמנת רותחת מנמיכים את האש מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת .
3. מוסיפים את הוודקה בזהירות ( הוודקה עלולה להידלק ) מגבירים את האש ומבשלים עוד 4 דקות
4. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת , מערבבים ומגישים מיד.
5. להוסיף לרוטב כף אחת של עגבניות קצוצות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר