fbpx

פטוצ'יני בשלושה סוגי פטריות ושמנת

החומרים500 גרם פטוצ'יני ברילה 40 גרם חמאה2 שיני שום כתושותסלסילת פטריות שמפניון חתוכות לרבעיםסלסילת פטריות פורטבלו פרוסות2 שקיות פטריות יער פורצ'יני מושרות במעט מים פושריםרבעכוס יין לבן2 חבילות שמנת מתוקהעלי בזיליקום שלמיםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהמבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" על פי הוראות האריזה.לרוטב : ממיסים את החמאה במחבת ומאדים קלות את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 3 דקות. מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך.מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.מערבבים עם הפסטה ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
500 גרם פטוצ'יני ברילה
40 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
סלסילת פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
סלסילת פטריות פורטבלו פרוסות
2 שקיות פטריות יער פורצ'יני מושרות במעט מים פושרים
רבעכוס יין לבן
2 חבילות שמנת מתוקה
עלי בזיליקום שלמים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לדרגת "אלדנטה" על פי הוראות האריזה.
לרוטב : ממיסים את החמאה במחבת ומאדים קלות את השום. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ 3 דקות.

מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שמסמיך.

מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.

מערבבים עם הפסטה ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר