פטיסרי – סודות הקונדיטוריה הביתית

ספר טעים באמת… איך להשתמש בעקרונות האפייה האמנותית, כדי לבטא את הדמיון והיצירתיות שלכם באפייה

פטיסרי
סודות הקונדיטוריה הביתית
אבנר לסקין
צילום: דניה ויינר
פן הוצאה לאור, ידיעות אחרונות – ספרי חמד
מחיר: 98 ש"ח


אפייה היא אמנות: משתמשים בחומרים הטובים ביותר בדיוק קפדני, והתוצאות הן יצירות מופת המענגות את כל החושים. בספר זה תוכלו למצוא לקט מתכונים מצרפת, מפורטוגל, מספרד ומאיטליה, ארצות שבהן אפייה היא דרך חיים.

חלק מהמתכונים קלים להכנה וחלקם מורכבים קצת יותר, אולם הספר יראה לכם כיצד תוכלו להפיק במו ידיכם, במטבח שלכם, את כל היצירות הללו: טארטים וטארטלטים, פחזניות, פטיפורים, קישים, עוגות, ועוד.

אבנר לסקין, שף וקונדיטור, חלם לעסוק במקצוע זה מאז שהיה ילד קטן. הוא רכש את השכלתו המקצועית בקורדון-בלו שבפריז. תיפקד כשף וקונדיטור ראשי ב'דה-לוקה' ו'ביקס' וכיום הוא יועץ קולינארי לחברתzla ltd . אבנר כותב ועורך ספרי בישול הנמכרים ומצליחים בארה"ב.

בספר זה אכן תגלו את כל הסודות בתחום, החל מתבניות אפייה ואביזרים חיוניים, הכנת בצקים שונים ומתכונים בסיסיים; דרך טארטים וטארטלטים, פחזניות, עוגות קלות ואלגנטיות, פטיפורים, עוגיות; ועד קישים, עוגות מסורתיות, ופרק מתוק במיוחד של ג'נואז: עוגות מוס וקרם.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר