פילה אדמונית על מצע פירה שורשים אדום ברוטב סלסה פיקנטית

חומרים: 2 פילה אדמונית ניר דודלפירה: 3 תפוחי אדמה מבושלים עם מעט מלח גססלק מבושלענפי תימיןחצי כוס זיתים מגולעניםלרוטב:רבע כוס שמן זיתחצי כפית כמון4 כפות מיץ לימון טריחצי כוס זיתים שחורים קצוצים5 כפות כוסברה קצוצה3 כפות נענע קצוצה2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנותלימון פרוס לקוביות קטנותחצי פלפל חריףאופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה עם הסלק עד לריכוך.טוחנים אותם בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה ללא גושים. מוסיפים את הזיתים ומעט שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים. את הפילה מכינים על מחבת עם מעט שמן זית.את החומרים לרוטב מערבבים יחד.אופן ההגשה: על הצלחת מניחים את הפירה האדום.מעליו את פילה הדג עם רוטב הסלסה.מקשטים בעלי תימין ולימון.

חומרים:
2 פילה אדמונית ניר דוד
לפירה:
3 תפוחי אדמה מבושלים עם מעט מלח גס
סלק מבושל
ענפי תימין
חצי כוס זיתים מגולענים
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
חצי כפית כמון
4 כפות מיץ לימון טרי
חצי כוס זיתים שחורים קצוצים
5 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות נענע קצוצה
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
לימון פרוס לקוביות קטנות
חצי פלפל חריף

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה עם הסלק עד לריכוך.
טוחנים אותם בבלנדר עד לקבלת מחית חלקה ללא גושים.
מוסיפים את הזיתים ומעט שמן זית, מלח ופלפל וטוחנים.
את הפילה מכינים על מחבת עם מעט שמן זית.
את החומרים לרוטב מערבבים יחד.

אופן ההגשה:
על הצלחת מניחים את הפירה האדום.
מעליו את פילה הדג עם רוטב הסלסה.
מקשטים בעלי תימין ולימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר