מתכון ל- 4 סועדים
חומרים:
4 נתחי פילה אמנון (100 גרם כל אחד)
למרינדה:
4 כפות רוטב סויה
3 כפות כוסברה קצוצה
כפית דבש צלול
כפית ג'ינג'ר טחון – טרי או יבש
כף שמן זית
כ- 3/4 כוס (150 מ"ל) שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
בכלי עמוק מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בה את הדגים. מצננים במקרר. כעבור שעה מוציאים מהמקרר, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כל נתח משני צידיו. מסדרים את הנתחים בתבנית של תנור ויוצקים מעליהם את שארית המרינדה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 12 דקות.
הצעת הגשה:
להגיש עם נתחים של עגבניות חלוטות מוקפצות קלות ועלי אנדיב (עולש).