fbpx

פילה אמנון ברוטב הכפר

חומרים (ל-4 סועדים)8 יחידות פילה אמנון פילה "דגי תנובה"שני שליש כוס שעועית חומה שני שליש כוס שעועית לבנה חצי כוס יין חצי כוס שמן זית פטרוזיליה, מיץ לימון 4 שיני שום מלח פלפל שחור גרוס אופן ההכנה לרוטבמשרים את השעועית למשך הלילה בקערת מים מעבירים את השעועית לאחר שטיפה לסיר עם מים ומבשלים עד לריכוך של השעועית לאחר מכן יש לקרר את השעועית להוסיף מעט שמן זית, מלח לפי טעם, פטרוזיליה קצוצה, שום חתוך לחתיכות קטנות, מעט פלפל שחור גרוס, לימון לפי טעם.אופן הכנת הדג לאפיהמזליפים מעט שמן זית לתבנית ומניחים את הפילה אחד ליד השני שופכים על הפילה את היין, מעט מלח ופטרוזיליה.לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות.לאחר שהפילה ניראה מוכן יש לחמם מעט את סלט השעועית לפזר מעל או ליד הפילה ולהגיש.הצעת הגשה מומלץ להגיש אורז לבן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים (ל-4 סועדים)

8 יחידות פילה אמנון פילה "דגי תנובה"
שני שליש כוס שעועית חומה
שני שליש כוס שעועית לבנה
חצי כוס יין
חצי כוס שמן זית
פטרוזיליה, מיץ לימון
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לרוטב
משרים את השעועית למשך הלילה בקערת מים

מעבירים את השעועית לאחר שטיפה לסיר עם מים ומבשלים עד לריכוך של השעועית לאחר מכן יש לקרר את השעועית להוסיף מעט שמן זית, מלח לפי טעם, פטרוזיליה קצוצה, שום חתוך לחתיכות קטנות, מעט פלפל שחור גרוס, לימון לפי טעם.

אופן הכנת הדג לאפיה
מזליפים מעט שמן זית לתבנית ומניחים את הפילה אחד ליד השני שופכים על הפילה את היין, מעט מלח ופטרוזיליה.

לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 25 דקות.

לאחר שהפילה ניראה מוכן יש לחמם מעט את סלט השעועית לפזר מעל או ליד הפילה ולהגיש.

הצעת הגשה
מומלץ להגיש אורז לבן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר