fbpx

פילה אנטיאס על מצע מנגולד ופירות יבשים מוגש לצד פירה שזיפים

מצרכים250 גר' פילה אנטיאס 4 עלי מנגולד קצוצים 1 יח' אננס יבש3 יח' תמרים3 יח' משמש יבש 1 כף שקדים קלויים2 שיני שוםכף שמן זיתתבלינים: מלח, פלפל, סוכר וחומץ בן יין פירה שזיפים3 תפו"א 10 יח' שזיף מגולען 20 גר' חמאהCc 50 שמנת מתוקה אופן הכנהצורבים את פילה הדג במחבת עם שמן זית , מכניסים לתנור בחום בינוני עם מעט יין לבן לעוד 4 דקות נוספות באותה מחבת, מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כדקה, מוסיפים את הפירות היבשים ואת שאר התבליניםבסיר נפרד, מבשלים את תפו"א + השזיפים מסננים ומעבדים במעבד מזון למרקם חלקמוסיפים את החמאה והשמנת ומתבלים במלח ופלפל לבןצורת ההגשהמרפדים צלחת בעלי המנגולד עם הפירות היבים, מניחים כדור פירה במרכז הצלחת ועל חצי מכדור הפירה מניחים את הדגשופכים מעט מן רוטב היין מעל הדג
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
250 גר' פילה אנטיאס
4 עלי מנגולד קצוצים
1 יח' אננס יבש
3 יח' תמרים
3 יח' משמש יבש
1 כף שקדים קלויים
2 שיני שום
כף שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, סוכר וחומץ בן יין

פירה שזיפים
3 תפו"א
10 יח' שזיף מגולען
20 גר' חמאה
Cc 50 שמנת מתוקה

אופן הכנה
צורבים את פילה הדג במחבת עם שמן זית , מכניסים לתנור בחום בינוני עם מעט יין לבן לעוד 4 דקות נוספות

באותה מחבת, מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כדקה, מוסיפים את הפירות היבשים ואת שאר התבלינים

בסיר נפרד, מבשלים את תפו"א + השזיפים

מסננים ומעבדים במעבד מזון למרקם חלק

מוסיפים את החמאה והשמנת ומתבלים במלח ופלפל לבן

צורת ההגשה
מרפדים צלחת בעלי המנגולד עם הפירות היבים, מניחים כדור פירה במרכז הצלחת ועל חצי מכדור הפירה מניחים את הדג

שופכים מעט מן רוטב היין מעל הדג

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר