מצרכים
250 גר' פילה אנטיאס
4 עלי מנגולד קצוצים
1 יח' אננס יבש
3 יח' תמרים
3 יח' משמש יבש
1 כף שקדים קלויים
2 שיני שום
כף שמן זית
תבלינים: מלח, פלפל, סוכר וחומץ בן יין
פירה שזיפים
3 תפו"א
10 יח' שזיף מגולען
20 גר' חמאה
Cc 50 שמנת מתוקה
אופן הכנה
צורבים את פילה הדג במחבת עם שמן זית , מכניסים לתנור בחום בינוני עם מעט יין לבן לעוד 4 דקות נוספות
באותה מחבת, מוסיפים את עלי המנגולד, מקפיצים כדקה, מוסיפים את הפירות היבשים ואת שאר התבלינים
בסיר נפרד, מבשלים את תפו"א + השזיפים
מסננים ומעבדים במעבד מזון למרקם חלק
מוסיפים את החמאה והשמנת ומתבלים במלח ופלפל לבן
צורת ההגשה
מרפדים צלחת בעלי המנגולד עם הפירות היבים, מניחים כדור פירה במרכז הצלחת ועל חצי מכדור הפירה מניחים את הדג
שופכים מעט מן רוטב היין מעל הדג