חומרים
2 פילה באס צ'יליאני
8 פרחי ברוקולי
8 אספרגוס
16 יח' שעועית ירוקה
1 ארטישוק מבושל חצוי לרבעים
8 שיני שום
10 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן
שני לימונים סחוטים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לאדות את הירקות הירוקים למשך 3 דקות. לבשל את פילה הבאס על אש גבוהה במשך 5 ד', לחמם שמן זית במחבת, לטגן את שיני השום, להוסיף את הירקות הירוקים ואת פילה הדג, להוסיף את היין הלבן ואת מיץ הלימונים.לבשל במשך 5 ד' נוספות ולהגיש מיד.