fbpx

פילה מלרוזה נגרה עם ירקות ירוקים מאודים

חומרים2 פילה באס צ'יליאני8 פרחי ברוקולי8 אספרגוס16 יח' שעועית ירוקה1 ארטישוק מבושל חצוי לרבעים8 שיני שום10 כפות שמן זיתחצי כוס יין לבןשני לימונים סחוטיםמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנהלאדות את הירקות הירוקים למשך 3 דקות. לבשל את פילה הבאס על אש גבוהה במשך 5 ד', לחמם שמן זית במחבת, לטגן את שיני השום, להוסיף את הירקות הירוקים ואת פילה הדג, להוסיף את היין הלבן ואת מיץ הלימונים.לבשל במשך 5 ד' נוספות ולהגיש מיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
2 פילה באס צ'יליאני
8 פרחי ברוקולי
8 אספרגוס
16 יח' שעועית ירוקה
1 ארטישוק מבושל חצוי לרבעים
8 שיני שום
10 כפות שמן זית
חצי כוס יין לבן
שני לימונים סחוטים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
לאדות את הירקות הירוקים למשך 3 דקות. לבשל את פילה הבאס על אש גבוהה במשך 5 ד', לחמם שמן זית במחבת, לטגן את שיני השום, להוסיף את הירקות הירוקים ואת פילה הדג, להוסיף את היין הלבן ואת מיץ הלימונים.לבשל במשך 5 ד' נוספות ולהגיש מיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר