פילה סלמון

חומרים:נתח של פילה סלמון במשקל כ- 150 גרם, נטול אדרות ועור.למעטפת – עלי גפן משומרים או טריים חלוטים.למילוי – צרור פטרוזיליה,2-3 שיני שום, מלח/פלפל לפי הטעם.רוטב – 3-4 כפות שמן זית, שן שום קצוצה, עלה רוזמרין, מלח, פלפל, חצי עגבניה קצוצה לקוביות קטנות, חצי כוס יין לבן.הוראות הכנה:מכניסים את כל חומרי הגלם למעבד מזון, וקוצצים במשך דקה אחת עד ליצירת תערובת חלקה.לוקחים את פילה הסלמון, חותכים במרכזו לשניים, ממלאים את המילוי, סוגרים חלק עליון על חלק תחתון, חותכים את הנתח ל-3 יחידות בעובי 1-1.5 ס"מ.ממליחים ומפלפלים את הנתח, ועוטפים בעלי גפן – אחד גדול או שניים קטנים.אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות.מכינים את הרוטב, שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן או מחבת, ומביאים לרתיחה. כאשר רותח מורידים לאש נמוכה לעוד 5-10 דקות.מטגנים תיבול ושופכים על נתחי הסלמון.שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006

חומרים:
נתח של פילה סלמון במשקל כ- 150 גרם, נטול אדרות ועור.
למעטפת – עלי גפן משומרים או טריים חלוטים.
למילוי – צרור פטרוזיליה,2-3 שיני שום, מלח/פלפל לפי הטעם.
רוטב – 3-4 כפות שמן זית, שן שום קצוצה, עלה רוזמרין, מלח, פלפל, חצי עגבניה קצוצה לקוביות קטנות, חצי כוס יין לבן.

הוראות הכנה:
מכניסים את כל חומרי הגלם למעבד מזון, וקוצצים במשך דקה אחת עד ליצירת תערובת חלקה.
לוקחים את פילה הסלמון, חותכים במרכזו לשניים, ממלאים את המילוי, סוגרים חלק עליון על חלק תחתון, חותכים את הנתח ל-3 יחידות בעובי 1-1.5 ס"מ.
ממליחים ומפלפלים את הנתח, ועוטפים בעלי גפן – אחד גדול או שניים קטנים.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות.

מכינים את הרוטב, שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן או מחבת, ומביאים לרתיחה. כאשר רותח מורידים לאש נמוכה לעוד 5-10 דקות.
מטגנים תיבול ושופכים על נתחי הסלמון.



שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר