פילה פלמידה בציפוי פרג ופרמז'ן בחלב קוקוס

מתכון לשני סועדיםרכיבים להכנת רוטב חלב קוקוס300CC חלב קוקוס100CC שמנת מתוקה15 גרם ג'ינג'ר טחון1 כרישה קטנה חתוכה1 סלרי חתוךחצי כפית מחית קארי ירוק (ניתן לרכוש בחנויות אסיאתיות)רכיבים להכנת הפלמידה2 דגי פלמידה לבנה מפולטים- 400 גרם כל דג1 כף פרג1 כף עירית1 כף פרמז'ן טחוןמעט פלפל שחור גרוס, מעט מלח מעט מלחאופן הכנת המנהלהניח את הדג על תבנית משומנת ולמרוח אותו במעט שמן זית.לערבב את הפרג, עירית, פרמזן, פלפל ומלח בקערית ערבוב, ולהדק את הציפוי שנוצר על הדג.להכניס את הדג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 6 דקות.אופן הכנת הרוטבלחמם את רכיבי הרוטב בסיר על אש נמוכה ולאחר רתיחה, לצמצם מעט את הרוטב ולסנן.צורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש לצד המנה פירה, וכן מומלץ לצקת את הרוטב על הדג.

מתכון לשני סועדים

רכיבים להכנת רוטב חלב קוקוס
300CC חלב קוקוס
100CC שמנת מתוקה
15 גרם ג'ינג'ר טחון
1 כרישה קטנה חתוכה
1 סלרי חתוך
חצי כפית מחית קארי ירוק (ניתן לרכוש בחנויות אסיאתיות)

רכיבים להכנת הפלמידה
2 דגי פלמידה לבנה מפולטים- 400 גרם כל דג
1 כף פרג
1 כף עירית
1 כף פרמז'ן טחון
מעט פלפל שחור גרוס, מעט מלח
מעט מלח

אופן הכנת המנה
להניח את הדג על תבנית משומנת ולמרוח אותו במעט שמן זית.
לערבב את הפרג, עירית, פרמזן, פלפל ומלח בקערית ערבוב, ולהדק את הציפוי שנוצר על הדג.

להכניס את הדג לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 6 דקות.

אופן הכנת הרוטב
לחמם את רכיבי הרוטב בסיר על אש נמוכה ולאחר רתיחה, לצמצם מעט את הרוטב ולסנן.

צורת הגשה מומלצת: רצוי להגיש לצד המנה פירה, וכן מומלץ לצקת את הרוטב על הדג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר