פירות ים, נתח קצבים וצמחונים בתפריט החורף באינגריד

השף אורי לוי, משיק תפריט חורף חדש עתיר בנתחי קצבים, נודלס ולינגוויני עם פירות ים, מנות ים עם טוויסטים אסיאתיים, וגם מנות לצמחוניים וחובבי הבריאות.

ראשונותר
אנטי פסטי ירקות- מגוון ירקות העונה קלויים בסגנון איטלקי (38 שקל)
סלט אצות שורשים וטונה אדומה- גזר, צנון, קולורבי מלפפון ובייבי בוקצ'וי עם טונה אדומה צרובה (37 שקל)
קרפצ'יו בקר- בשר סינטה נא מתובל בשמן זית, חומץ בלסאמי, עלי רוקט ופרמז'ן מוגש עם לחם הבית (40 שקל)
טרטר טונה אדומה- קוביות טונה אדומה עם סויה, ג'ינג'ר, ואסבי ובצל ירוק על סלט בייבי גרין (49 שקל)
קרפצ'ו דג- מתובל בשמן ליים, מיקרו בזיליקום, סלסלת עגבניות וסלט סלק (40 שקל).

סלטים
סלט ירוק- מבחר חסות ועלים ירוקים, עם עגבניות שרי ותפוחי עץ ברוטב וינגרט לימון ותערובת גרעינים (38 שקל)
סלט קיסר- חסה ערבית וקרוטוני הבית ברוטב קיסר עם סלמון גראבדלקס (36/46 שקל)
סלט ברי- מבחר עלים צעירים, צנוברים, גבינת ברי, אגסים ופרי הדר מתובל בחומץ פטל ושמן אגוזים (48 שקל).

פסטות
לינגוויני פירות ים- מולים, שרימפס וקלמרי, ברוטב שום צ'ילי, עגבניות ושמנת (69 שקל)
נודלס שרימפס- מוקפץ עם בטטה, תרד, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, רוטב צדפות ומירין (56 שקל)
רביולי בטטה- רביולי במילוי בטטה ברוטב שמנת, פרמז'ן ומרווה (46 שקל) ועוד

דגים
פילה דניס בגריל- מוגש על ירקות ירוקים עם חמאת פרמז'ן (88 שקל)
פילה סלמון- ברוטב מיסו על פירה תפוחי אדמה ותרד (74 שקל), ריזוטו פירות ים- מולים, שרימפס, קלמרי וסקאלופ על מצע ריזוטו ויין לבן, זעפרן ופרמז'ן (89 שקל)

בשרים
נתח קצבים- נתח קצבים משובח על קרם חצילים מעושנים (76 שקל)כבד עוף במרסלה- מוגש על מצע פירה ברוטב יין מרסלה (52 שקל)
סטייק סינטה – עשוי בגריל פרוס כמניפה על ירקות אדמה ומרקחת ג'ינג'ר (84 שקל)
קבבוני טלה- קבבוני טלה על מצע סלט בורגול מוגש עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס ומרגז (58 שקל)
סטייק פרגית- פרגית בגריל ברוטב ברביקיו, בתוספת ירק (56 שקל)

אינגריד
המסגר 9 תל אביב
03-6880022
א'-ש' 12:00 – לקוח אחרון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה