השף אורי לוי, משיק תפריט חורף חדש עתיר בנתחי קצבים, נודלס ולינגוויני עם פירות ים, מנות ים עם טוויסטים אסיאתיים, וגם מנות לצמחוניים וחובבי הבריאות.
ראשונותר
אנטי פסטי ירקות- מגוון ירקות העונה קלויים בסגנון איטלקי (38 שקל)
סלט אצות שורשים וטונה אדומה- גזר, צנון, קולורבי מלפפון ובייבי בוקצ'וי עם טונה אדומה צרובה (37 שקל)
קרפצ'יו בקר- בשר סינטה נא מתובל בשמן זית, חומץ בלסאמי, עלי רוקט ופרמז'ן מוגש עם לחם הבית (40 שקל)
טרטר טונה אדומה- קוביות טונה אדומה עם סויה, ג'ינג'ר, ואסבי ובצל ירוק על סלט בייבי גרין (49 שקל)
קרפצ'ו דג- מתובל בשמן ליים, מיקרו בזיליקום, סלסלת עגבניות וסלט סלק (40 שקל).
סלטים
סלט ירוק- מבחר חסות ועלים ירוקים, עם עגבניות שרי ותפוחי עץ ברוטב וינגרט לימון ותערובת גרעינים (38 שקל)
סלט קיסר- חסה ערבית וקרוטוני הבית ברוטב קיסר עם סלמון גראבדלקס (36/46 שקל)
סלט ברי- מבחר עלים צעירים, צנוברים, גבינת ברי, אגסים ופרי הדר מתובל בחומץ פטל ושמן אגוזים (48 שקל).
פסטות
לינגוויני פירות ים- מולים, שרימפס וקלמרי, ברוטב שום צ'ילי, עגבניות ושמנת (69 שקל)
נודלס שרימפס- מוקפץ עם בטטה, תרד, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, רוטב צדפות ומירין (56 שקל)
רביולי בטטה- רביולי במילוי בטטה ברוטב שמנת, פרמז'ן ומרווה (46 שקל) ועוד
דגים
פילה דניס בגריל- מוגש על ירקות ירוקים עם חמאת פרמז'ן (88 שקל)
פילה סלמון- ברוטב מיסו על פירה תפוחי אדמה ותרד (74 שקל), ריזוטו פירות ים- מולים, שרימפס, קלמרי וסקאלופ על מצע ריזוטו ויין לבן, זעפרן ופרמז'ן (89 שקל)
בשרים
נתח קצבים- נתח קצבים משובח על קרם חצילים מעושנים (76 שקל)כבד עוף במרסלה- מוגש על מצע פירה ברוטב יין מרסלה (52 שקל)
סטייק סינטה – עשוי בגריל פרוס כמניפה על ירקות אדמה ומרקחת ג'ינג'ר (84 שקל)
קבבוני טלה- קבבוני טלה על מצע סלט בורגול מוגש עם רוטב עגבניות, גרגירי חומוס ומרגז (58 שקל)
סטייק פרגית- פרגית בגריל ברוטב ברביקיו, בתוספת ירק (56 שקל)
אינגריד
המסגר 9 תל אביב
03-6880022
א'-ש' 12:00 – לקוח אחרון