פלפלי שושקה וגבינת פטה

שף גיא פרץ מציע לחג שבועות פלפלי שושקה מתוקים וגדולים, צלויים בגריל או על להבת הכיריים, במשרה של שמן זית לימון סחוט ושום עם עלי אורגנו טריים ושברי גבינת פטה מלוחה

יוצקים מעל שמן זית, מפזרים שברי גבינת פטה ועלי אורגנו
יוצקים מעל שמן זית, מפזרים שברי גבינת פטה ועלי אורגנו

חומרים לפלטה אחת

8 פלפלי שושקה בצבעים שונים

4 שיני שום

חצי כוס שמן זית

קורט מלח

מיץ מחצי לימון

2 ענפי אורגנו טריים

50 גרם גבינת פטה יוונית

אופן ההכנה

קולים את הפלפלים על להבת הגז או בגריל עד שקליפתם משחירה.

מקלפים ומניחים בקערה עמוקה.

קוצצים את שיני השום ומפזרים מעל.

מתבלים במלח ולימון.

מערבבים ומניחים בכלי הגשה.

יוצקים מעל את שמן הזית.

מפזרים שברי גבינת פטה ואת עלי האורגנו.

 

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה