פלפל ממולא בקוסקוס

 

3 מנות
החומרים:
3 פלפל אדום חצוי לאורכו
1 כוס קוסקוס מלא אינסטנט
מלח
2.5 כוס ציר ירקות רותח

לרוטב:
2 כפות מיץ לימון
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
שמים קוסקוס בקערה, מפזרים מלח ויוצקים ציר רותח. מכסים ומשאירים ל- 20 דקות.
מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב, יוצקים על הקוסקוס ומערבבים בעזרת מזלג.
מרוקנים את הפלפלים החצויים מתוכנם.
ממלאים כל פלפל בקוסקוס ומגישים.



מתוך חוברת מתכונים של 'הזרע ג'נטיקס', בשיתוף עם השפית סימה ביטון מקייטרינג 'רוזמרין', הכוללת את ליין מוצרי הלייף סטייל של 'הזרע ג'נטיקס'. על-ידי שילוב מוצרי 'הזרע ג'נטיקס', השפית סימה ביטון הרכיבה מתכוני גורמה בעלי ערכים תזונתיים גבוהים, אשר מרוממים את מצב הרוח ותורמים לבריאות הגוף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה